STALO SE: Muž si chtěl užít sexuálních radovánek s novou známostí, místo nich ale skončil na policii
ilustrační foto: CC0
Děčín

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté vyšetřují případ krádeže z minulého týdne. Osmatřicetiletý muž si v místní hospůdce dosti připil a v dobrém rozmaru se ještě ve večerních hodinách vydal do centra města. V centru se v jednom z barů dal do hovoru se ženou, která jeho sympatie opětovala.

Domluvili se, že půjdou do místního hotelu, dle jeho slov užít si „sexuální radovánky“. Ovšem vzhledem k tomu, že byl oblečen v pracovních montérkách, tak hned v prvním hotelu nepochodili. Došli tedy společně do parku. V parku se chvíli oddávali něžnostem, pak muž prý na chvíli asi usnul. Po chvilce procitnul. Ucítil však, že jeho kabela přes rameno je lehčí. Ihned podezříval ženu, která vedle něj seděla a dělala jakoby nic. Po chvilce hádání, ať mu vrátí peníze, po něm hodila množství bankovek a měla se k odchodu.

"Muž se snažil za ženou jít, ale ta vešla do baru, ve kterém se poznali a následně na muže vyběhnul jiný muž. Poškozený následně kontaktoval policii a celou věc nahlásil. Policisté tomuto muži doporučili, že případ zaevidují, ale ať se vrátí na služebnu až ve chvíli, kdy úplně vystřízliví a bude schopen výslechu. Policisté si ještě toho večera prověřili informace, které jim muž dal. Nejedná se totiž o první případ, který evidují. V současné době mají ustanovenou i šestačtyřicetiletou ženu, která je z krádeže podezřelá," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru