VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA: Svatební salon Delta nabízí to nejlepší ze světové módy. Navštivte jej neobvykle na dálku!
Modelka Kateřina Jelínková s majitelkou salonu Petrou Vyoralovou. Foto: Oldřich Hájek
Děčín

Most, Chomutov – Když Petra Vyoralová přesně před 28 lety zakládala Svatební salon Delta, začínala s tuctem šatů. Dnes vlastní jeden z největších a nejvýznamnějších salonů s exkluzivními kolekcemi.

První salon byl v Deltě, obchodním centru pod mosteckým mrakodrapem. Odtud pramení jeho název, který i po stěhování zůstal. Dnes jej najdete v obchodech pod magistrátem, druhý je v Chomutově. „Kolik mám šatů nyní? Přestala jsem to počítat,“ říká Petra Vyoralová. Nové kolekce šatů objednává na světových veletrzích, za roky podnikání si vytvořila síť prověřených dodavatelů. Šaty, které jsou v Mostě a Chomutově k dostání, patří tak ke světové třídě.

Ve spolupráci se Svatebním salonem Delta vám přinášíme virtuální prohlídku mosteckého salonu s krátkou přehlídkou svatebních šatů z letošní kolekce. Nahlédnout můžete také do pánského salonu plného svatebních doplňků a pánských obleků.

Vzhledem k vládním nařízením musí zůstat salony zatím zavřené, ale pokud si chcete předrezervovat místo na zkoušení, tak můžete na telefonních číslech: 774 102 617 (Most) nebo 732 822 435 (Chomutov).

Virtuální prohlídka

Virtuální prohlídku i vaší provozovny si můžete domluvit zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru