Jílové - Koncem října obdrželo město Jílové od Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje bezúplatným převodem speciální požární vozidlo Avia 31 K/5 (nosič kontejnerů do celkové váhy 5 tun) v hodnotě 488 967,80 Kč. (původní cena nového vozu).

Daný prostředek bude užíván Jednotkou sboru dobrovolných hasičů Jílové při plnění úkolů vyplývajících ze zákona o požární ochraně a dále pak pro zajištění připravenosti města na řešení krizových situací v rámci krizového řízení. Daný typ vozidla je určen například k přípravě protipovodňových opatření, tj. stavba protipovodňové zdi, evakuace předmětů kulturní hodnoty, technického zařízení, případně strojů a materiálu k zachování nutné výroby, nebo nebezpečných látek z míst ohrožených mimořádnou událostí, nouzové zásobování atp. Zároveň bude sloužit i při ostatních činnostech jednotky, jako např. při plánované údržbě a kácení dřevin v rámci technické pomoci městu, převozu materiálu při pomoci se zajištěním akcí města, na odvoz vraků osobních automobilů za účelem plnění ročního plánu odborné přípravy.

Z pozice velitele JSDH Jílové tímto děkuji Hasičskému záchrannému sboru Ústeckého kraje, Pavel Mošner.

2011jilove

2011jilovedva

2011jilovectyri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru