Zloděj kradl v kadeřnictví, policie vyšetřuje také krádež ve stánku s občerstvením
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který kradl v děčínském kadeřnictví. Lapka využil chvilkové nepřítomnosti poškozené, vstoupil do salonu a z křesla jí odcizil tašku s kadeřnickými nástroji. Škoda byla vyčíslena na téměř patnáct tisíc korun, pokud se podaří zloděje vypátrat, hrozí mu trestní stíhání pro přečin krádeže a až dvouleté vězení.

"Z přečinu krádeže je také podezřelý neznámý zloděj, který se v Děčíně vloupal do stánku s občerstvením. Odnesl si pokladnu s několika tisíci, policisté po pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, intenzivně pátrají," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru