Nedělní plánovaná výluka na trati Mimoň - Česká Lípa nakonec nebude
Ilustrační foto
Děčín

Děčínko - Dle aktuální informace Správy železnic, s.o. se plánovaná a již dříve oznámená výluka na železniční trati č. 086 v úseku Mimoň - Česká Lípa hlavní nádraží v neděli 31. 5. 2020 neuskuteční.

Výluky v tomto úseku ve dnech 29. a 30. května 2020 vždy od 7:40 hod. do 19:30 hod. zůstávají v platnosti.

Všechny vlaky jsou po dobu výluk nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Mimoň - Česká Lípa hlavní nádraží a opačně. Předpokládané zpoždění náhradní autobusové dopravy může dosáhnout cca 5-10 minut.

Umístění zastávek náhradní autobusové dopravy:

  • Mimoň - v Nádražní ulici před staniční budovou
  • Zákupy-Božíkov - na silnici II/262 na autobusové zastávce "Zákupy, Božíkov, žel. st."
  • Česká Lípa hlavní nádraží - v Bulharské ulici před novou staniční budovou

U všech vlaků nebudou v úseku s náhradní autobusovou dopravou zajištěny služby uvedené v jízdním řádu tzn. "Vůz vhodný pro přepravu cestujících na vozíku, vybavený zvedací plošinou", "Přeprava spoluzavazadel" a "Úschova během přepravy". Přeprava kočárků bude možná pouze do vyčerpání kapacity autobusu náhradní dopravy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru