Blíží se splatnost poplatku za odpad. Máte už zaplaceno?
Ilustrační foto. Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Nejpozději do 1. června je třeba uhradit první splátku poplatku za odpad. Od letošního roku došlo ke zvýšení roční výše poplatku z částky 500 Kč na částku 750 Kč za osobu.

Formy placení poplatku:

  • Trvalý příkaz: máte-li občan nastavenou platbu poplatku trvalým příkazem, nesmí zapomenout, že se změnila částka a je tedy nutné upravit trvalé příkazy u peněžních ústavů.
  • Složenka: Složenky na první splátku již magistrát prostřednictvím České pošty rozeslal.
  • SIPO: Poplatníci, kteří platí prostřednictvím SIPO, mají předpis poplatku zahrnut v rozpisu SIPO na měsíc květen t.r.

Občané, kteří platí poplatek převodem z účtu nebo kteří oznámili, že budou platit přímo v pokladně magistrátu, obdrželi informace k platbě již v minulosti a nebudou již proto na termín splatnosti poplatku upozorňováni. K uhrazení poplatku je možné využít také platební automat v budově magistrátu na Mírovém náměstí.

S veškerými dotazy na placení poplatku se mohou občané obracet na pracovníky odd. správy daní a poplatků odboru ekonomického (Magistrát města Děčín, Mírové náměstí 1175/5, Děčín IV, 3. patro, č. dv. 408, 409 a 417). Telefonní a e-mailové kontakty na příslušné pracovníky oddělení občané naleznou v odkazu Kontakty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru