Jaký otec, takový syn: Policisté přistihli muže bez roušky, neměl ji ani jeho otec o dvě ulice dál
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Děčínští policisté řešili před několika dny jen pár desítek minut po sobě hned dva případy nerespektování nařízení vlády, které všem občanům zakazuje pohybovat se v prostorách mimo bydliště bez ochranných pomůcek na obličeji.

V ulici Myslbekova přistihli v dopoledních hodinách mladého muže, který neměl ochranné prostředky dýchacích cest, jako jsou respirátor, rouška, ústenka, šátek nebo šál nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének.

"O dvacet minut později uviděla stejná hlídka o dvě ulice dál dalšího člověka, který neměl na ústech a nosu nasazenou žádnou ochranou pomůcku. S údivem zjistili, že se jedná o otce muže, kterého před chvílí kontrolovali, v této rodině je tak zřejmě ignorování platných nařízení a nedodržování zákonů standardem. Jednání obou mužů policisté zaevidovali a oznámili k projednání ve správním řízení příslušnému orgánu," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru