Řidička s autem narazila do zdi domu. Na místo vyjely všechny složky IZS
Foto, zdroj: JSDH Boletice nad Labem
Děčín

Děčín, Boletice nad Labem - Řidička s autem narazila v pondělí odpoledne do zdi domu. Ke karambolu došlo na křižovatce ulic Jabloňová a Vítězství v Boleticích nad Labem. Na místo vyjely všechny složky IZS.

Jako první na místo přijela jednotka hasičů z Boletic nad Labem, řidička byla již mimo vozidlo. Hasiči provedli předlékařské ošetření, protipožární opatření a zajistili místo nehody. Následně přijeli profesionální hasiči z děčínské stanice, záchranáři a policisté. Přesná příčina karambolu je v šetření. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že žena utrpěla lehčí zranění a byla převezena do nemocnice. Silnice byla po dobu zásahu zcela uzavřena.

2402nehodadva

Foto, zdroj: JSDH Boletice nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru