Foto: Nehoda kamionu uzavřela silnici u Petrovic. Auto se převrátilo na bok
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Petrovice - K dopravní nehodě nákladního automobilu došlo ve středu, před třetí hodinou odpoledne na silnici 248 u Petrovic na Ústecku. Kamion se hned vedle silnice převrátil na bok. Podle zasahujících hasičů se vůz převrátil, když z korby vysypával náklad. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. K nehodě došlo nedaleko hasičské stanice profesionálních hasičů.

Na místo ihned vyjeli profesionální hasiči z Petrovic a z Ústí nad Labem. Hasiči museli zachytávat uniklou naftu a zbytek museli přečerpat. O úniku bylo informováno Životní prostředí. Převrácený kamion přijela vyprostit specializovaná firma s vyprošťovacím vozem a jeřáb. Silnice byla po dobu zásahu a vyproštění zcela uzavřena. Vyproštění vozu bude trvat do pozdních večerních hodin.

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/74835-aktualne-v-petrovicich-se-prevratil-kamion-na-miste-jsou-hasici-a-policie?fbclid=IwAR0O7ZekOt42VB_rHZbINtX7WS3EmzZyUpNlwoLm58gJVKM99KTec2Zg67g

1902mandva

1902mantri

1902manctyri

1902manpet

1902mansedm

1902manosm

1902mandevet

Foto: Tomáš Straka

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru