V Děčíně došlo k pádu člověka z panelového domu. Na místě zasahoval i vrtulník
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Děčín - K velkému neštěstí došlo v úterý, přibližně dvě hodiny po poledni na sídlišti ve Dvořákově ulici v Děčíně. Z jedenáctého patra tu měl spadnout člověk. Na místo okamžitě vyjeli záchranáři a vzlétl vrtulník z Ústí nad Labem.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů  potvrdil, že záchranáři zasahovali u nezletilé osoby v Děčíně. Na místě byla pozemní posádka i letecká záchranka. Osoba byla přepravena do nemocnice vrtulníkem. Policejní mluvčí Pavla Kofrová uvedla, že zraněný člověk byl přepraven do zdravotnického zařízení s blíže nespecifikovaným zraněním. Příčinami a okolnostmi pádu se nyní zabývají policisté. Policie zatím potvrdila, že došlo k pádu člověka z výškové budovy.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru