AKTUÁLNĚ: Tragická havárie u Ústí, dálnice na Prahu je po střetu dvou kamionů zavřená
Ilustrační foto
Děčín

Ústí nad Labem - Další lidský život vyhasl na silnicích Ústeckého kraje. Po pondělní tragédii u Proboštova na Teplicku došlo ke smrtelné havárii v úterý ráno na Ústecku.

Po střetu dvou kamionů na dálnici D8 před sjezdem na Úžín zemřel jeden z řidičů. Informovala o tom Policie ČR. "Dálnice D8 ve směru na Prahu je neprůjezdná z důvodu dopravní nehody dvou kamionů na 80. km. Jeden z řidičů utrpěl smrtelné zranění. Na místě zasahují složky integrovaného záchranného systému, probíhají vyprošťovací práce. Využijte značenou objízdnou trasu," sdělili policisté krátce před šestou hodinou ranní na svém twitteru.

V pondělí ráno zemřel řidič osobního automobilu po střetu se stromem na silnici před Proboštovem na Teplicku. Informovali jsme zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru