Hejtman Oldřich Bubeníček se sešel se starosty obcí na Šluknovsku. Řešila se i Lužická nemocnice
Vlevo Pavel Svoboda, starosta Lipové a vedle něj sedící Robert Holc, starosta Dolní Poustevny
Děčín

Lipová - Na obecním úřadu v Lipové se hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček sešel se starosty Lipové Pavlem Svobodou a Dolní Poustevny Robertem Holcem. Probírali aktuální informace z dění v obou obcích.

Hejtman se zajímal o to, zda Lipová, jakožto loňský celostátní vítěz ankety Vesnice roku, podá prostřednictvím svého starosty přihlášku do mezinárodní soutěže venkovských obcí pod názvem Evropská cena obnovy vesnice. Což je de facto evropské kolo naší soutěže Vesnice roku. Soutěž pořádá každé dva roky Evropská pracovní společnost pro rozvoj venkova a obnovu vesnice se sídlem ve Vídni.

Hejtman Bubeníček dále informoval starostu Dolní Poustevny o jednání s ministrem zdravotnictví ohledně Lužické nemocnice v Rumburku. Hovořili spolu také o aktuální situaci okolo využití budovy na vlakovém nádraží.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru