Česká televize natáčela ve Šluknově. Reportáže poběží už o tomto víkendu
Ilustrační foto
Děčín

Šluknov - Na programu ČT 1 můžete sledovat reportáž o Šluknovu a Šluknovském zámku v pořadu „Toulavá kamera“ v neděli 26. ledna od 10:00 hodin. Natáčelo se nejen v zámku a v dobových místnostech s prvorepublikovým okruhem, ale také např. v kostele sv. Václava, na křížové cestě i u Liebischovy vily.

Zejména pro děti jsou pak určené další dvě reportáže na programu ČT Déčko. Dívejte se již tuto sobotu 25. ledna 2020 v 9:00 hodin na pořad „Tamtam“ a uvidíte pozvánku do Šluknovského zámku na výstavu „Rychlé Šípy“. Další sobotu 1. února 2020 v témže pořadu ve stejnou hodinu bude odvysílána reportáž ze Šluknovského zámku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru