POZOR: Na silnicích i chodnících hrozí ledovka, může docházet k více dopravním nehodám
ilustrační foto
Děčín

Ústecký kraj – Silnice a chodníky po celém Ústeckém kraji mohou dnes klouzat. Český hydrometeorologický ústav vydal výstrahu před ledovkou s platností od páteční půlnoci do sobotní 14. hodiny. Výstraha platí pro Ústecký, Liberecký, Středočeský a Jihočeský kraj.

Doporučení meteorologů ke zmírnění následků jevu zní: Nebezpečí úrazů při uklouznutí. Problémy v dopravě, zvýšená nehodovost. Při pohybu venku je třeba chodit velmi opatrně, starší nebo méně mobilní lidé by měli omezit vycházení ven. Řidičům se doporučuje sledovat dopravní zpravodajství a jezdit velmi opatrně. Počítat s prodloužením doby jízdy.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru