Nakupujte pyrotechniku u odborníků. Navštívit můžete prodejnu v Děčíně a České Kamenici
Ilustrační snímek. Foto, zdroj: město Děčín
Děčín

Děčín, Česká Kamenice - Ohňostroje na míru a pyrotechnika Děčín prodávají kvalitní spolehlivou pyrotechniku a ohňostroje za super ceny. A proč nakupovat ohňostroje a pyrotechniku právě u nich?

Připravují pro Vás ohňostrojné sestavy s maximálním počtem efektů a maximálními efekty na obloze. U ohňostroje na jedno zapálení najdete vždy informaci o délce trvání, počtu výstřelů a kalibru. Prodávají pouze kvalitní a bezpečné pyrotechnické výrobky s CE a schválené ČÚZZS (Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva). Na každém ohňostroji (výrobku), je podrobný návod k použití. Při dodržení všech pokynů je jejich nabízený ohňostroj zcela bezpečný výrobek. Zboží pravidelně dodávají až do hmotnosti 50kg.

Je možné platit pomocí PayPal, převodem na účet nebo na dobírku s možností u přepravce platby kartou. Máte možnost si vybrat sami kompaktní baterie, ze kterých Vám sestaví ohňostroj. V případě potřeby je možné se s firmou spojit jak telefonicky, tak i přes email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a získat tak větší přehled o jejich výrobcích, o bezpečném zacházení s pyrotechnikou, dodání, legislativou a případných dalších službách s tím spojených.

Rádi Vás přivítají i na jejich kamenných prodejnách (Děčín a Česká Kamenice), kde se Vám bude vždy věnovat odborník.
Projde s Vámi nabídku pyrotechniky, na TV je možné si prohlédnout konkrétní výrobek a získáte rady na bezpečné zacházení.

 

Prodejna Česká Kamenice: Lipová 603 areál zámku, Telefon: 774 724 429, E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  další kontakt: 774 197 300

Otevřeno: Pondělí-pátek 9:00-18:00, Sobota 9:00-12:00

Prodejna Děčín: Areál společnosti Armex, Folknářská 21, budova A, vjezd do areálu z ulice Benešovská 40502 Děčín II. Telefon: 774 586 977

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pondělí-pátek 9:00-18:00, Sobota 9:00-12:00

 

Podívejte se na jejich stránky:

https://ohnostrojenamiru.cz/

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru