Tragická nehoda u Chřibské: Jednadvacetiletá řidička narazila do stromu, svým zraněním podlehla
Ilustrační foto: HZS ČR
Děčín

Chřibská - V úterý krátce po dvanácté hodině vyjížděla jednotka hasičů z České Kamenice do Chřibské na Děčínsku, kde došlo k tragické dopravní nehodě. Řidička se svým autem sjela ze silnice a narazila do stromu.

"Po příjezdu na místo tragické události policisté nedaleko místního rekreačního střediska bohužel zjistili, že jednadvacetiletá řidička osobního automobilu, které podle prvotních informací sjelo ze silnice a narazilo do stromu, svým zraněním na místě nehody podlehla. Nikdo další během nešťastné kolize zraněn nebyl. Příčinou a dalšími okolnostmi ohlášené události se policisté budou zabývat i nadále," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Silnice je podle dopravního servisu v tuto chvíli neprůjezdná.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru