Ve Starém Šachově havaroval řidič nákladního vozu
Foto, zdroj: JSDH Benešov nad Ploučnicí
Děčín

Starý Šachov - Celkem tři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Benešov nad Ploučnicí a Verneřice) vyjely ve čtvrtek ráno k dopravní nehodě nákladního automobilu ve Starém Šachově. Po příjezdu na místo události bylo průzkumem zjištěno, že tahač zajel do škarpy a narazil do stromů. Jednotka z Benešova vyčkává na příjezd specializované firmy a Dopravní policie, ostatní jednotky se vrátily na své základny.

Během zásahu je vozovka zcela uzavřena. Vyprošťování probíhá až do pozdních odpoledních hodin. Po vyproštění kamionu hasiči provedli zasypání uniklých provozních kapalin a úklid vozovky.

1810tirdva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru