Opilý muž ležel v bezvědomí na zemi, měl poranění na hlavě. Sám si ho ale nezpůsobil
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Ve čtvrtek 16. října v podvečerních hodinách nalezla hlídka asistentů prevence kriminality sloužící v Děčíně 32 muže v bezvědomí s poraněním na hlavě. Asistenti zjistili, že záchranáře již přivolali okolo stojící občané, kteří zraněnému i poskytovali první pomoc a vyrozuměli strážníky, kteří ihned dorazili na místo a zjistili, že se jedná o šestatřicetiletého muže z Boletic.

"Muž byl v podnapilém stavu a zraněný v oblasti hlavy. Muže se ujali záchranáři. Strážníci okamžitě kontaktovali operační službu s žádostí o zhlédnutí kamerového záznamu, díky kterému byl později ustanoven muž, který dotyčnému zranění způsobil a ani mu neposkytl první pomoc. Strážníci také ustanovili svědky celé události a následně celou věc předali Policii ČR k dalšímu řešení," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru