Krajská zdravotní se přihlásila k pohledávkám za Lužickou nemocnicí a poliklinikou
Ilustrační foto. Zdroj: www.nemrum.cz
Děčín

Rumburk - Krajská zdravotní se přihlásila k pohledávkám za Lužickou nemocnicí a poliklinikou v Rumburku, která je v konkurzním řízení. Pohledávky největšího poskytovatele zdravotní péče v Ústeckém kraji za LNaP v úhrnu představují ke dni 14. října 2019 částku 646 460 Kč. Informoval o tom předseda představenstva KZ Ing. Jiří Novák.

„Krajská zdravotní se přihlásila k pohledávkám za Lužickou nemocnicí a poliklinikou. Postupuje standardně, stejně jako další věřitelé rumburské nemocnice. To ale nic nemění na našich dřívějších prohlášeních. Proto za vedení společnosti znovu zdůrazňuji, že jeho postoj k řešení situace ve Šluknovském výběžku ve věci zajištění zdravotní péče je dlouhodobě konzistentní a máme vůli ji řešit,“ řekl předseda představenstva KZ.

„Krajská zdravotní je v rámci kapacit zdravotnických oddělení jednotlivých nemocnic připravena pomoci pokrývat potřebu poskytování zdravotních služeb pro obyvatele tohoto regionu a napomoci k řešení této situace a ke stabilizaci poskytovaných zdravotních služeb v regionu. Toto je, pokud jde o specializovaná zdravotnická pracoviště děčínské nemocnice a Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, již dlouhou dobu realitou,“ připomněl Ing. Jiří Novák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru