Jílové: Charitativní běh pro Máru a Spajka, jehož výtěžek přispěje pětiletému Marečkovi na asistenčního psa
Foto, zdroj: Facebooková stránka akce
Děčín

Jílové - Na sobotu 19. října zveme na zámecké nádvoří do Jílového všechny, kteří chtějí udělat dobrý skutek. Koná se zde charitativní běh, jehož výtěžek přispěje pětiletému Marečkovi na asistenčního psa. Márovi byl diagnostikován střední stupeň autismu s opožděným vývojem na úrovni lehkého mentálního postižení.

Kromě samotného běhu čeká návštěvníky vystoupení mažoretek, agility, představí se psovodi MěP Děčín, o zábavu pro děti bude také postaráno. Nebude chybět ani skvělá muzika, takže na své si přijdou i tancechtiví jedinci. A pokud se podaří vybrat více peněz, poputují na konto Patrona dětí, organizace, která pomáhá dětem s handicapem. Přijďte, určitě nebudete litovat. Těšíme se na Vás.

 1310Mar

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru