Oprava železničních přejezdů přinese omezení dopravy
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Děčín

Varnsdorf, Dolní Podluží - V pondělí 7. a v úterý 8. října 2019 dojde k opravě dalších železničních přejezdů. Ve Varnsdorfu v ulici Plzeňská (U jatek) a v Dolním Podluží (U pomníku). Po opravě železničního přejezdu u vlakového nádraží ve Varnsdorfu, přicházejí na řadu další dva.

Ty jsou na frekventované silnici 264/2 a to ve Varnsdorfu v ulici Plzeňská (U jatek) a kus dál v Dolním Podluží (U pomníku). Od pondělního rána začínají stavební práce (odfrézování stávajícího asfaltu a další přípravné práce), které si vyžádají úplné zastavení železniční dopravy a částečné omezení dopravy silniční.

V pondělí 7.10.2019 od 7:00 do 20:30 hodin se bude provádět oprava povrchu železniční přejezdu P3468 u autobusové zastávky Dolní Podluží, Velveta 06. V úterý 8. 10. 2019 od 7:00 do 20:30 hodin se bude provádět oprava povrchu železničního přejezdu P3471 - U jatek č.p. 796. Obě opravy jsou vyznačeny dopravními značkami a bude vždy zachována průjezdná šířka min. 3,0 m.

V těchto dnech se od 7:00 do 17:00 hodin koná denní výluka na železniční trati Rybniště Rybniště – Varnsdorf. Vlaky linky L7 budou na tomto traťovém úseku nahrazeny autobusy. Autobusy jezdí ze zastávky Dolní Podluží žel. st. ve směru Varnsdorf o minutu dříve, ostatní v časech vlaků.

V autobusu je přeprava spoluzavazadel, především jízdních kol, možná jenom v omezeném rozsahu.

Následující zastávky NAD nejsou přímo u železniční stanice:

  • Horní Podluží: autobusová zastávka Horní Podluží žel. zastávka
  • Jiřetín pod Jedlovou: autobusová zastávka linky 402 Dolní Podluží kino
  • Dolní Podluží: autobusová zastávka Dolní Podluží žel. stanice

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru