Tragédie na severočeských silnicích pokračují! V Rumburku zemřel cyklista po srážce s autem
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Děčín

Rumburk - Minulý týden jeden mrtvý na Litoměřicku, v úterý dvě oběti na životech při nehodě na Ústecku. A ve středu zemřel další člověk při haváriích na Děčínsku. Taková je bilance vážných nehod v posledních dnech v Ústeckém kraji.

Naposledy ve středu pozdě odpoledne zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému včetně záchranářského vrtulníku z Ústí nad Labem u vážné dopravní nehody v Rumburku, u střetu automobilu s cyklistou.

Ten nehodu nepřežil. Ke karambolu došlo na křižovatce ulic Dolní a Vrchlického. Prokop Voleník, mluvčí záchranářů smutnou bilanci nehody potvrdil. Při nehodě zemřel mladý muž, dodal. "Cyklista při nehodě utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

O úterní tragické havárii u Knínice na Ústecku na silnici I/13 jsme informovali aktuálně v tomto článku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru