VIDEO: Václav Klaus ml. otevřel na Děčínsku první regionální kancelář hnutí Trikolóra
Přestřiženo a otevřeno. Hnutí Trikolóra najdete teď v Rumburku. Foto: Marcela Sklenářová
Děčín

Rumburk – Poslanec a předseda hnutí Trikolóra Václav Klaus ml. navštívil město Rumburk, aby si mohl promluvit s místními občany o jejich problémech. Při této příležitosti spolu s členem přípravného výboru hnutí Trikolora Karlem Rajchlem a okresním koordinátorem hnutí Petrem Barcalem v Rumburku otevřeli regionální kancelář hnutí Trikolóra.

Kancelář povede Anna Zibnerová, která je zároveň předsedkyní místní buňky hnutí. Při slavnostním okamžiku otevření kanceláře nechybělo symbolické přestřižení pásky, která byla, jak jinak, v barvách hnutí – modré, červené a bílé. Po krátkém proslovu V. Klause a K. Rajchla následovala prohlídka kanceláře a debata s občany a médii, kteří se této akce zúčastnili.

https://www.youtube.com/watch?v=ottr2vbXHUs

Celá akce byla zakončená slovy Václava Klause „V Rumburku vyhrajeme!“ která svědčí o vysokých ambicích tohoto nového politického uskupení.

Václav Klaus ml. nevyloučil vznik dalších kanceláří v Ústeckém kraji. "Jsme demokratické hnutí, které vzniká od zdola. Když budou někde agilní lidé, mohou tam vzniknout další kontaktní místa," uvedl.
Jestli se bude hnutí účastnit krajských voleb, je prý zatím předčasné hodnotit, napoví chystané průzkumy.

2508vklausmladsikancelar

Regionální kancelář hnutí v Rumburku. Foto: Marcela Sklenářová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru