Komunikujte s městem prostřednictvím mobilní aplikace. Nově můžete hlásit závady
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Šluknov - Město Šluknov využívá mobilní aplikaci Česká Obec, díky které můžete dostávat aktuální informace rovnou do vašeho mobilního telefonu prostřednictvím notifikací, takže už vám neutečou žádné důležité informace, ať už z běžného dění ve městě, nebo o kulturních a dalších akcích.

Nyní nově v aplikaci naleznete možnost zpětné vazby směrem k městu, a to „Hlášení závad“. Vidíte nedostatek ve městě, například černou skládku, nesvítící veřejné osvětlení, či jiný nedostatek? Jednoduše klikněte v aplikaci ve spodní liště na „Hlášení závad“, kde se vám otevře jednoduchý formulář, který vyplníte, přidáte fotografii závady, přidáte lokalizaci buď přímo na místě, nebo vyberete na mapě, a to přidržením prstu na místě závady a dáte „odeslat“. E-mail přijde na úřad, který se bude danou závadou zabývat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru