Cesta vlakem vyšla muže pěkně draho. Při cestování přišel o peněženku
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Cesta vlakem jej přišla draho. Na podmokelské policisty se v neděli devatenáctého května letošního roku obrátil místní občan, jenž při cestě vlakem přišel o svou peněženku s doklady, platební kartou a finanční hotovostí.

"Po sečtení všech chybějících věcí vyšlo najevo, že náklady spojené s cestou se neplánovaně navýšily o 4.060,- Kč a muž bude muset učinit další opatření, která ochrání jeho doklady před zneužitím. Místní strážci zákona šetří ohlášenou nepříjemnost s ohledem na možný přečin krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru