Auto srazilo na přechodu dvě ženy. Jedna zemřela cestou do nemocnice
Ilustrační foto
Děčín

Varnsdorf - Jedna žena zemřela a druhá byla zraněna při páteční nehodě v Dolním Podluží na Děčínsku. O tragické havárii informovali v pondělí policisté.

Kolem půl osmé večer došlo na místním přechodu pro chodce ke srážce osobního automobilu a dvou přecházejících chodkyň. "Jedna z žen během dopravní nehody utrpěla zranění neslučitelná se životem a při převozu do nemocnice jim podlehla. Druhá se podrobila lékařskému ošetření," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Řidič vozu byl na místě vyzván k provedení orientační dechové zkoušce a testu na návykové látky, kterým se podrobil. Oba vyšly s negativním výsledkem. Policisté si na místo nešťastné události přivolali soudního znalce z oboru dopravy a páteční incident prověřují s ohledem na přečin usmrcení z nedbalosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru