Zachraňme děčínské lesy: V sobotu budete moci vysadit nové buky a jedle, bude také přednáška pro děti
Ilustrační foto
Co se chystá

Děčín - Dalším projektem, který je realizovaný v rámci participativního rozpočtu, nese název "Zachraňme děčínské lesy". V sobotu 24.9. od 13:00 do 17:00 budete moct vysadit nové buky a jedle na jedné z ploch postižených kůrovcovou kalamitou.

Od 14:00 proběhne přednáška pro děti s tématem péče o les a o zvířata v něm. Budou připraveny i dílny pro děti a chybět nebude ani možnost opéci si buřty.

Na místo se dostanete následovně:

Auto nechte v Bynově u Penny Marketu a dejte se po ulici Bynovská směrem na Horní Oldřichov, po 200 uvidíte značení, které vás dovede na dané místo. Projekt organizuje Lesní úřad Děčín, p.o., a podavatel projektu pan Vojtěch Nádvorník v rámci participativního rozpočtu Tvoříme Děčín.

2009dckz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru