Milovníci dobrého jídla a pití, zbystřete: Na Červeném Hrádku bude historicky první festival vína
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Červený Hrádek - V sobotu 21. května se uskuteční historicky první ročník festivalu vína na zámku Červený Hrádek. Akce startuje od 12 hodin.

Fanouškům dobrého vína se na zámku Červený Hrádek představí 16 pečlivě vybraných vinařství výhradně z České republiky. Kromě stálic vinné tour České festivaly vína, jakými jsou například mutěnické Modré vinařství, čejkovické Vinařství Konečný či mikulovské Vinařství Rauš se svým nepřehlédnutelným someliérem Lukášem Polišenským, budete moci poznat a ozkoušet mnoho dalších značek. Celková nabídka bude velice pestrá, od klasických lehkých ročníkových vín, přes frizzante a růžová vína, až po mohutnější vína z francouzských sudů či vína speciálních výrobních technologií jako třeba kvevri.

Součástí akce bude také food zóna s nabídkou dobrého jídla a doprovodný kulturní program. Odpoledne zahraje k poslechu a tanci Cimbálová muzika Trnka. Večer pak vystoupí skupina Electro Swing Allstars, která umně kombinuje elektronickou hudbu s akustickými nástroji. Programem bude provázet moderátor Luděk Holý a someliér Zdeněk Kintr.

Vstupné na akci bude zdarma. Víno se bude rozlévat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení přímo na místě za 100 Kč.

1705festivalvina

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru