Nenechte si ujít: Druhý víkend Tyršova Děčína nabídne spoustu zábavy pro celou rodinu
Ilustrační foto
Co se chystá

Děčín - Také na druhý víkend Tyršova Děčína připravilo město rozmanitý program, který zabaví celou rodinu. Přijďte za sportem i kulturou. Nabídka aktivit je pestrá, nudit se určitě nebudete.

Druhý víkend Tyršova Děčína zahájí v pátek 11. září velký překážkový závod družstev základních škol Sokol Raptor. Zazávodit si bude moci odpoledne také veřejnost. Na večer je ještě připravený Sprint k Tyršovi Dlouhou jízdou na zámek. Každý závodník bude mít dva pokusy na vytvoření nejrychlejšího času. Páteční odpoledne můžete ale strávit i na lodi. Hodinovou vyhlídkovou plavbu je však nutné rezervovat přes Vstupenku Děčín.

Sobota 12. září bude patřit hned několika sportovním akcím. Mimo pochodu krajem Dr. Miroslava Tyrše to bude turnaj ve volejbale pro smíšená družstva, Spartan workout pro ty, kteří si chtějí zaběhat, zacvičit a vyzkoušet si různé překážky či Sokolské odpoledne, které nabídne cvičení pro veřejnost. U rogala se bude v sobotu od 15 do 20 hodin koncertovat. Zájemci se pak ještě v sobotu večer mezi 20. a 21. hodinou mohou vydat na Stezku odvahy v zámeckém areálu. Na tuto akci je ale nutné se předem registrovat u Domu dětí a mládeže na Teplické ulici.

Posledním dnem Tyršova Děčína bude neděle 13. září, kdy od 10 hodin proběhne tradiční pietní akt, následovat bude vystoupení Sokola na rogalu a poté půjde průvod na zámek. Dopoledne se na hřišti u Kocandy odehraje volejbalový turnaj žákyň, Odpoledne si pak mezi 14. a 17. hodinou přijdou na své děti – na Smetanově nábřeží pro ně ZŠ Dr. Miroslava Tyrše připravila Tyršovu stezku s několika stanovišti. Na Mariánskou louku se můžete přijít podívat na prezentaci děčínských sportovních klubů a v 15 hodin začíná na Smetanově nábřeží hudební odpoledne Rogalo DC.

Podrobný program najdete na https://www.idecin.cz/tyrsuv-decin

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru