Děčínská zoo oslaví Mezinárodní den žen. Pro ženy přichystala speciální slevu
Foto: Zoo Děčín
Co se chystá

Děčín - Děčínská zoologická zahrada oslaví v neděli 8. března Mezinárodní den žen. Na tento den přichystala speciální slevu na vstupném pro ženy ve věku od 15 let výše. Vstupenka do zoo je bude stát pouze symbolických 8 korun. Sleva platí i do Expozice Rajské ostrovy.

Víte o tom, že i opeřenci mají svůj svátek? Je to tak, Mezinárodní den ptactva připadá každoročně na 1. dubna a letos se k němu opět připojí i děčínská zoologická zahrada. V pondělí 2. března vyhlásila kreativní soutěž pro jednotlivce, jejímž ústředním motivem jsou právě ptáci.

„Soutěžící mohou malovat, vyrábět, napsat básničku, vyrobit budku, nakreslit obrázek, připravit krmítko, nainstalovat pítko do přírody. Fantazii meze neklademe, uvítáme jakoukoliv kreativitu a neotřelý nápad,“ uvedla mluvčí zoo Alena Houšková.

Soutěžní výrobky mohou zájemci odevzdávat do 23. března 2020 na pokladnu Zoo Děčín či Expozice Rajské ostrovy. Vyhlášení výsledků soutěž proběhne na Den ptactva 1. dubna 2020.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru