První dva adventní víkendy máme za sebou! Na co se ještě můžete těšit?
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - První adventní víkendy přinesly bohatý program nesrovnatelný s předchozími lety. Zajímavé akce na Vás čekají až do Vánoc.

Víkend 14. a 15. prosince bude opravdu nabitý. Na Masarykově náměstí můžete v sobotu vidět adventní kino pro děti i dospělé, vystoupení dětí z DDM nebo Anděly divadla Kvelb, v neděli se pak představí Základní umělecká škola, Věra Klásková a spol., program doplní soutěž o nejlepší vánočku a na závěr zazní Zvonkohra. Třetí adventní víkend se ale koná spousta akcí po celém městě, jako například Vánoční bazar v divadle a na zámku v sobotu Zámecké pohádkové odpoledne a v neděli Zámecké trhy nebo 3. adventní koncert. Ve čtvrtek 19.12. přiveze do Děčína kamion Andělské Vánoce. Program najdete na www.idecin.cz.

Nudit se nebudete ani o posledním adventním víkendu. Na Masarykově náměstí v sobotu 21.prosince v rámci Vánoc s Rádiem Děčín zazpívají David Deyl, Jakub Šindelář a Martin Maxa, budou zde probíhat vánoční soutěže, Děčínský smíšený sbor přednese Rybovu mši vánoční. Večer od půl deváté zažije Děčín Laser show. Na zámku se v neděli 22.prosince uskuteční 4. adventní koncert. Stále platí, že si můžete v týdnu zajít na svaření víno nebo na vystoupení děčínských škol.

Betlémské světlo

Také letos dorazí Betlémské světlo do Děčína. Od soboty 21. prosince, kdy světlo přivezou do Děčína na hlavní nádraží skauti vlakem č. 690, si budou moci lidé světýlko vyzvednout na v Křížové ulici před Vinotékou, a to v sobotu 21.12. od 13,30 do 21 hodin, pondělí 23.12. od 9 do 18 hodina na Štědrý den od 9 do 14 hodin. Stánky jsou otevřené až do 27.12. Na Štědrý den si můžete světlo vyzvednout od 9 do 14 hodin. Vše k Betlémskému světlu najdete na www.betlemskesvetlo.cz.

Zpívající strom

Přijďte se podívat nebudete litovat. V Křížové ulici jsme pro vás nechali vyzdobit jeden strom. Když pod ním si pod ním zazpíváte, zahrajete na hudební nástroj, zatleskáte nebo si jen nahlas povídáte, k vám začne promlouvat barevnou řečí světýlek. Je to opravdu velká zábava a my budeme rádi, když nám natočíte krátké video, které přidáte do komentáře pod příspěvek na FB Děčín pro turisty. Poslední adventní víkend nejlepší videa oceníme drobným dárkem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru