Nenechte si ujít: Děčínský zámek láká na začátku října hned na dva koncerty
Ilustrační foto: Zámek Děčín
Co se chystá

Děčín - Ve středu 2. října od 16 hodin v Barokním sále proběhne Písňový koncert. Po velkém úspěchu v loňském roce opět rozšiřujeme program Týdne seniorů o Písňový koncert nejen pro seniory. Opět se můžete těšit na vystoupení Kláry Kozlíkové a jejích hostů. Jednotné vstupné: 30 Kč.

Týden na to, ve středu 9. října se bude konat tradiční koncert Lípa Musica – Moravské dvojzpěvy Antonína Dvořáka. Od 18 hodin v Knihovním sále.

Koncert 18. ročníku Mezinárodního hudebního festivalu Lípa Musica 2019. Účinkují Simona Šaturová (soprán), Markéta Cukrová (mezzosoprán) a Vojtěch Spurný (klavír). Moravské dvojzpěvy představují jeden z nejoriginálnějších projevů Dvořákovy hudební fantazie. Hudební skladatel J. Brahms o tomto díle řekl: "Až si je zahrajete, budete z nich mít radost jako já!"

Vstupné: 400 Kč / 290 Kč studenti, senioři, ZTP.

Vstupenky na oba koncerty můžete rezervovat na www.vstupenkadecin.cz nebo na www.zamekdecin.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru