Atletické hvězdy v Děčíně již tuto sobotu: Přijďte si také zasportovat!
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Děčín - Atletický sportovní klub Děčín pořádá v sobotu 31. srpna od 10 hodin na stadionu v ulici Práce 14. ročník Memoriálu Vlastimila Koči ve vrhu koulí. Letošní ročník je pojatý ve velkém stylu se zvučnými jmény.

V běhu na 1000 m se představí například účastníci MS Lukáš Hodboď a Filip Šnejdr (CZ), dále závodníci Hotsul a Kisczenko (oba UA), a mnozí další kvalitní závodníci. Jakub Holuša bohužel nakonec nepřijede, vzhledem k zatím nesplněnému limitu pro start na MS v Dauhá dal přednost závodům, kde má možnost limit ještě splnit.

Ve vrhu koulí potvrdili účast např. Tomáš Staněk (CZ), Ashinia Miller (JAM), Singh Toor (IND), Christian Zimmermann (DE), Igor Musiyenko (UA), Scott Lincoln (GB), Ladislav Prášil a Martin Stašek (CZ).

Jsou připraveny také závody žactva v bězích na 60 a 150 m, a také ve skoku dalekém. Pro širokou veřejnost, zejména pro rodiče s dětmi budou připraveny různé atletické soutěže na ploše stadionu, zapojit se může opravdu celá rodina.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru