Děčínská zoo chystá na sobotu pohádkové rozloučení s prázdninami
Foto: ZOO Děčín
Co se chystá

Děčín - Konec prázdnin se nezadržitelně blíží a děčínská zoologická zahrada jako již tradičně připravila na závěr srpna akci, která dětem návrat ke školním povinnostem alespoň trochu zpříjemní.

Ti, kteří dorazí v sobotu 24. 8. 2019 do děčínské zoologické zahrady se mohou těšit na stezku plnou úkolů s názvem „Z pohádky do pohádky“.

„Děti čeká několik stanovišť, na nichž se potkají s postavami z tradičních českých pohádek. Setkají se tak například s Machem a Šebestovou, Červenou Karkulkou, u které budou plnit vlkovi břicho kamením, zalétají si na koštěti s Malou čarodějnicí nebo budou s Rumcajzem střílet žaludy. Kdo splní všechny úkoly, na toho bude na konci trasy čekat odměna v truhle u královny z pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků,“ prozradila část programu mluvčí zoo Alena Houšková.

První soutěžící pustí zoo na trasu ve 14 hodin, poslední pak v 16.00. Odměny má nachystané pro prvních 300 dětí. Akce Z pohádky do pohádky začíná v sobotu 25. srpna ve 14 hodin. Vstupné je ve výši běžného vstupného do zoo, tzn. 60,- Kč / dítě a 100,- Kč /dospělý.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru