VIDEO: U teplické Olympie se otevřelo ledové kluziště pod širým nebem
Ice Aréna v Teplicích. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Teplice - V Teplicích se otevřela Ice Aréna. Jediné ledové kluziště pod širým nebem ve městě najdete u nákupního centra Olympia Teplice.

Sobotní odpoledne zpestřilo hudební vystoupení, exhibice dětí z teplického hokejového klubu či litvínovských krasobruslařů. Chvilku po otevření pro veřejnost už byla ledová plocha plná začínajících i zkušenějších bruslařů. Kluziště je ozvučené a osvětlené.

Ice Aréna je určena pro širokou veřejnost i pro školy. Pro školní skupiny dětí je nutná předchozí rezervace zde. Od 1. prosince 2019 bude pro veřejné bruslení otevřená každý den od 8.30 do 21 hodin kromě nutných přestávek na úpravu ledu.

Videoreportáž

https://www.youtube.com/watch?v=5W_pqZnDq6g

První den bylo bruslení zdarma, jinak je základní vstupné čtyřicet korun za jeden blok bruslení. Ty jsou během dne tři a o víkendu čtyři. Od pondělí do čtvrtka od 8.30 do 14, od 14.45 do 18 a od 18.30 do 21 hodin, od pátku do neděle potom od 8.30 do 12, od 12.30 do 15, od 15.45 do 18 a od 18.30 do 21 hodin.

Brusle nemusíte mít vlastní, za padesát korun si je můžete s vratnou zálohou půjčit. A pokud vám vyhládne, je u kluziště stánek s občerstvením.

Stáhnout si můžete zdarma aplikaci ICE-TEC a sledovat Ice Arénu přes online kamery.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru