Hejtman navštívil studenty soukromé varnsdorfské průmyslovky
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Varnsdorf - Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček zavítal v rámci cesty na Šluknovsko do Střední průmyslové školy TOS Varnsdorf, kde ho přivítal ředitel školy František Hricz, jeho zástupce Jiří Bajan a předseda správní rady TOS Varnsdorf Jan Rýdl st. Hejtman se zašel podívat i přímo mezi žáky.

S ředitelem školy probíral zásadní témata, jakými jsou například problematika učňovského školství či problematika zaměstnanosti ve Šluknovském výběžku.

Škola, která je soukromá a neplatí se zde školné, byla otevřena v roce 2016. Mají zde propracovaný systém stipendií. O své žáky se náležitě starají - přispívají jim na stravu, dopravu a ubytování. Škola se zároveň neustále rozšiřuje. Letos byla například otevřena nová školní jídelna. Náklady na vybudování školy byly téměř za 120 milionů korun.

Firma TOS Varnsdorf je ryze českou společností. Přední světový strojírenský podnik se zabývá především vývojem, výrobou, prodejem a servisem obráběcích strojů, doplněným o širokou nabídku služeb a příslušenství. Má více než stoletou tradici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru