Foto: redakce
Děčín

Děčín - Děčínští kriminalisté ve velmi krátké době objasnili požár ve sklepních prostorách domu v Děčíně v ulici Bezručova, ke kterému došlo v sobotu 8. června v brzkých ranních hodinách, v jehož důsledku bylo evakuováno bezmála 50 osob z hořícího a přilehlého domu.

Policejní šetření vyústilo v zadržení a následnému zahájení trestního stíhání trestního stíhání 27letého muže, kterého kriminalisté ještě týž den obvinili z přečinu obecného ohrožení z nedbalosti.

"Kriminalisté muže viní, že měl svým neopatrným jednáním při manipulaci s otevřeným ohněm, ve formě nedopalku cigarety, způsobit následný požár ve sklepě domu. Předběžně vyčíslená škoda je odhadována nejméně na 1 milion korun. Přesná výše škody bude známa až po vypracování znaleckého posudku. Muž je stíhán na svobodě. V případě uznání viny u soudu mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do pěti let," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru