Na místě zasahuje policie. Foto: redakce
Děčín

Děčín, Krásný Studenec - Na vrcholu Klobouku, který se nachází mezi Jílovým a Krásným Studencem byl v neděli 9. června v odpoledních hodinách nalezen nehybně ležící muž. Na místo okamžitě vyjeli jak záchranáři, tak i hasiči.

Profesionální hasiči - lezci ze stanice Děčín a dobrovolní hasiči Děčín - Horní Žleb na místo vyjeli ve 13:20. Vzhledem k tomu, že šlo o špatně přístupné místo vzlétl z Ústí nad Labem i záchranářský vrtulník. Po příjezdu na místo byl nalezen muž bez známek života.

Okolí nálezu bylo zajištěno a předáno policistům k dalšímu vyšetřování.

Policejní mluvčí Ilona Gazdošová nález těla potvrdila s tím, že na místo jede kriminalistický výjezd a také koroner. Vzhledem k čerstvosti případu a počátečnímu vyšetřování nebude mluvčí zatím více sdělovat.

Na místě zůstala i dobrovolná jednotka hasičů, ta později provede transport těla z vrcholu Klobouku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru