Foto, zdroj: Facebook Berenika Kohoutová (2022)
Děčín

Jílové - V areálu Jílovského zámku město Jílové připravuje zábavu pro všechny generace. Zve Vás na den plný zážitků. Program začíná v sobotu 1. června odpoledne, ve 14:00, kdy na pódiu na nádvoří bude probíhat veselý program s názvem Kaňkoland. Pan Kaňka v průběhu následujících dvou hodin využije dětské hravosti, která je v nás všech. Formou her a soutěží se děti i dospělí stanou důležitými protagonisty pořadu.

Děti budou mít možnost zabavit se u „Pohádkové stezky parkem“, na jejímž konci bude na každého čekat sladká odměna. Dále během odpoledne návštěvníci uvidí vystoupení s živými papoušky nebo se budou moci zapojit do vystoupení s indiánskými bubny. Hudebními hosty dne jsou Berenika Kohoutová a kapela The People. Jistě také potěší paintballová střelnice, závodní simulátor, malování na obličej, stánek Kafe bouda, občerstvení všeho druhu a stánky s drobnými šperky. Na závěr celého programu je připravena světelná show. Vstupné zdarma!

 

Program: 

14:00 - 16:30 - Kaňkoland

14:00 - 16:00 - Pohádková stezka

16:30 - 17:00 - Papoušková šou

17:30 - 18: 30 - Berenika Kohoutová 

18:30 - 19:00 - Papoušková šou

19:15 - 20:00 - Bubnování

20:00 - 22:00 - The People

Večer - závěrečná světelná show Magic Butterfly 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru