Foto: Redakce
Děčín

Děčín - V sobotu dopoledne vyjely ke kruhové křižovatce u bývalé pošty a dolní části Kamenické ulice záchranné složky k vážnému zranění muže, který měl podle informací spadnout z větší výšky.

Na místo vzlétl i záchranářský vrtulník z Ústí nad Labem, který přistál u nedaleké budovy ČVUT. „Muž utrpěl vážná zranění po pádu z výšky,“ uvedl mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník s tím, že do nemocnice byl nakonec převezen sanitním vozem. Vrtulník se tedy vrátil na základnu prázdný.

Podle policie byl muž buď silně podnapilý nebo zdrogovaný. Mluvčí policie Veronika Hyšplerová potvrdila, že celá událost je nyní v šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru