Ilustrační snímek
Děčín

Varnsdorf - K vážné dopravní nehodě došlo v pátek 17. května před půl sedmou večer na silnici 265 u obce Varnsdorf a to z Krásné Lípy na Studánku. Podle informací došlo na místě ke zranění, havarovaný vůz měl skončit mimo komunikaci. Na místo vyjely všechny záchranné složky a z Ústí nad Labem vzlétl i záchranářský vrtulník.

Podle policejního webu je silnice uzavřena. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů později uvedl, že řidič utrpěl velmi závažná poranění neslučitelná se životem, kterým na místě ihned podlehl. Vrtulník byl odvolán, vrátil se na základnu. Tragická dopravní nehoda je v šetření. Omezení v provozu potrvá do nočních hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru