Foto: redakce
Děčín

Jílové - Profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči spolu s městskou policií Jílové vyjeli v pondělí 6. května v deset hodin dopoledne do ulice K. H. Máchy v Jílovém k nahlášenému úniku provozních kapalin do vody.

Po příjezdu bylo zjištěno, že se někdo vloupal na zahradu v zahrádkářské kolonii a nalil větší množství nafty do rybníčku a bazénu. O situaci byla také informována policie ČR, která též přijela na místo.

Foto: redakce

Vzhledem k tomu, že šlo o větší znečištění a také k úhynu několika ryb, tak přijela na místo i Dekonta hasičů (ekologická havarijní služba), dále pak pracovníci Životního prostředí a povodí Ohře.

Foto: redakce

Hasiči provedli potřebné úkony k odstranění provozních kapalin, zamezili dalšímu šíření do okolí a vylovili několik mrtvých a živých ryb. Případ si následně převzali policisté k dalšímu šetření.

Foto: redakce

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru