Letečtí záchranáři transportovali pacienta do Ústí nad Labem. Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Děčínsko – Rychlou akci záchranných složek si vyžádaly náhlé zdravotní obtíže u staršího lesního dělníka. V terénu poblíž Starých Křečan zasahovali v pondělí před jedenáctou hodinou hasiči, zdravotníci i letecká záchranka.

„Muže postihla náhlá zdravotní indispozice. Letecky jsem jej transportovali do nemocnice v Ústí nad Labem," uvedl mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

U neštěstí zasahovali také hasiči –  jednotka ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka ze Starých Křečan - Brtníků. „Transportovali jsme zraněného lesního dělníka do vrtulníku Letecké záchranné služby z prostoru u Starých Křečan," uvedl hasičský sbor na sociálních sítích.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru