Foto: V Bynově časně ráno narazilo taxi do stojící sanitky. Silnice byla uzavřena
Foto: čtenář
Děčín

Děčín - V pátek 30. 12. 2022 okolo čtvrté hodiny ranní došlo na silnici 1/13 na Teplické ulici, kousek za Bynovem, nedaleko Netexu k dopravní nehodě osobního automobilu a sanitky ZZS. Podle informací řidič taxislužby narazil do stojící sanitky u silnice.

Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky a silnice byla uzavřena. Objízdná trasa byla pro osobní auta vedena přes Horní Oldřichov. Podle informací mělo ke střetu dojít, když zrovna záchranáři transportovali pacienta do jejich vozu. Během nehody nemělo dojít ke zranění, jak posádky, tak i pacienta. Později doplníme o přesné vyjádření mluvčího záchranné služby. Nehoda je v šetření.

Aktualizace: Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že se nehoda naštěstí obešla bez zranění a že nehodu řeší policie.

3012sanitadva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru