OBRAZEM: Takhle to vypadalo na místě výbuchu v chemičce v Lovosicích, událost vyšetřují kriminalisté
Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Lovosice - V pondělí před třiadvacátou hodinou přijali policisté oznámení o explozi v areálu firmy v Lovosicích. Policisté na místě koordinovali dopravu, byla uzavřena komunikace I/15 a železniční trať mezi Louny a Českou Lípou.

Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu obecného ohrožení z nedbalosti, v rámci dokumentace místa události policisté využili i policejní vrtulník.

"Záchranáři přijali do péče čtyři osoby, okolnosti a příčina výbuchu jsou předmětem prověřování, zároveň budeme zjišťovat, zda nedošlo k porušení bezpečnostních předpisů. Jakmile to situace na místě dovolí, budeme v areálu provádět další neodkladné úkony, například ohledání místa exploze a šetření ke zjištění příčin výbuchu," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

FOTO

0707chemickakz1

0707chemickakz3

0707chemickakz4

0707chemickakz5

0707chemickakz6

0707chemickakz7

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru