Poslední dubnový večer bude ve Varnsdorfu patřit pálení čarodějnic, těšit se můžete i na ohňostroj
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Co se chystá

Varnsdorf - Poslední dubnový den bude tradičně patřit pálení čarodějnic. Nebude chybět bohatý doprovodný program, soutěže pro děti a velká vatra s čarodějnicí.

Zapálené vatry a slavnosti spojené s Filipojakubskou nocí proběhnou také ve Varnsdorfu na náměstí E. Beneše a v parku před městskou knihovnou. Návštěvníci se mohou 30. dubna 2023 od 14.00 hodin těšit na stánkový prodej, občerstvení, výtvarné dílny pro děti, loutkovou pohádku, koncert a fire show. Ve večerních hodinách bude zapálena vatra s upálením čarodějnice a velký ohňostroj.

Park před knihovou nabídne rodičům s dětmi čarodějnický park plný soutěží a následně v jednadvacet hodin lampionový průvod městem na náměstí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru