Ústecký kraj - Třetí ročník Podnikatelského fóra hostil 240 odborníků z více než 100 organizací. Podtitulem fóra byly technologie – šance pro restart regionu.

Fórum se také věnovalo restrukturalizaci kraje a programu RE:START. Význam tohoto projektu potvrdil osobně ministr průmyslu a obchodu Jiří Havlíček. Připravená opatření k projektu představila Gabriela Nekolová, předsedkyně Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje a zástupkyně zmocněnce vlády pro ÚK, MSK a KVK.

Do přednášek se aktivně zapojila i zahraniční delegace ze Severního Porýní – Vestfálska, Saska a Ruské federace. Tradiční akce vznikla za podpory regionálních partnerů s výhradním použitím regionálních produktů.

Video

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru