V neděli startují přímé přenosy Superstar! Jak budou kvůli koronaviru probíhat?
Foto zdroj: FB Superstar
Zajímavosti

Praha – Oblíbená hudební show SuperStar vrcholí! Diváky TV Nova a TV Markíza čekají v neděli 24. května a 31. května dva živé finálové přenosy, ve kterých budou ti nejlepší zpěváci a zpěvačky z Česka a Slovenska bojovat o titul SuperStar 2020 a pohádkovou výhru v hodnotě 2 000 000 Kč. O osudu soutěžících doposud rozhodovala porota, v živých kolech o vítězi rozhodnou pouze diváci!

Za přísných hygienických a bezpečnostních opatření a bez přítomnosti diváků odvysílají televize Nova a Markíza v neděli 24. května a 31. května živě finálové přenosy hudební show SuperStar.

„V prvním přenosu se za doprovodu živé kapely představí kompletní desítka finalistů a na základě diváckého hlasování pět soutěžících s nejnižším počtem hlasů show opustí. Ve druhém živém přenosu – Superfinále – vystoupí pětice postupujících, každý se dvěma písničkami. Divácké hlasování se následně pozastaví a SuperStar opustí další dva soutěžící s nejnižším počtem hlasů. Ze třech nejúspěšnějších se stanou Superfinalisti a divákům zazpívají ještě jednou. Jeden z nich se pak stane SuperStar 2020,“ vysvětluje pravidla kreativní producent a režisér show Pepe Majeský.

Do živých přenosů postupuje TOP 10 finalistů SuperStar 2020 v následujícím složení: Lucie Bikárová, Diana Koval’ová, Júlia Kramárová, Esther Lubadika, Dominika Lukešová, Barbora Piešová, Timotej Májsky, Giovanni Ricci, Martin Schreiner, Michal Šafrata.

Během živých přenosů samozřejmě nebude chybět hvězdná porota ve složení Leoš Mareš, Monika Bagárová, Pavol Habera, Patricie Pagáčová a Marián Čekovský.

Produkce a realizace obou živých přenosů bude probíhat za přísných hygienických a bezpečnostních opatření a bez přítomnosti publika. Soutěžící i porota projde testem na nemoc COVID-19. Samozřejmostí a povinností budou roušky, rukavice, štíty a další zdravotnické pomůcky pro štáb. Soutěžící, porota a kapela budou během živého vysílání na obrazovce bez roušek.

Natáčení všech medailonků bude probíhat za přísně stanovených hygienických pravidel podle aktuálních opatření. Finalisté se ubytují v hotelu s přísně střeženým režimem, aby se minimalizoval kontakt s veřejností. S rodinnými příslušníky soutěžících se v průběhu živých přenosů spojí produkce online díky moderním technologiím. Podíváme se živě do jejich domovů a diváci tak uvidí bezprostřední reakce.

Do zákulisí show zavedou fanoušky oficiální sociální sítě SuperStar - @superstarcs a https://www.facebook.com/superstarcs/. Můžou se těšit například na živá vysílání z backstage, rozhovory se soutěžícími a bezprostřední atmosféru mimo dosah kamer.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru