Spolek Severka v Děčíně vystavuje své práce, lidé se o něm mohou dozvědět více
Foto: Spolek Severka
Zajímavosti

Děčín - V pátek 8. listopadu v Městské knihovně v Děčíně zahájila vernisáž již 4. výstavu prací a činnosti Spolku Severka, z.s. s podtitulem Hvězdíci. Oficiálně svou činnost spolek zahájil v Děčíně v roce 2015, ovšem volnočasové aktivity pro nejen hendikepované děti a jejich rodiče v Děčíně realizuje Jana Zajícová již od roku 2012.

Vernisáží provázela Jolana Martanová, jedna ze zakladatelek spolku. Zastupitelka města Děčín Jitka Flachsová, která spěchala na vernisáž ze cvičení canisterapeutických psů, kteří jsou pro děti spolku velkými miláčky, popřála spolku a Hvězdíkům mnoho zdaru a dobrých nápadů.

Včeličky z MŠ Riegrova Děčín pod vedením Kamily Ulbrichtové příjemně naladily svým vystoupením všechny přítomné. Tanečníci z Taneční školy BELLA Danza předvedli ukázky latinsko-amerických tanců.

Závěrem poděkovala Jana Zajícová, předsedkyně spolku, všem vystupujícím, přítomným, a zvláště pak paní Kubšové z knihovny za její ochotu a pomoc při realizaci výstavy. Po vernisáži se všichni sešli na malém rautu, kde sdíleli své zážitky z výstavy. Na výstavu Hvězdíků jste srdečně zváni do konce roku 2019.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru