Vyhlídka na Židovském vrchu se otevře již brzy
Zdroj: www.mestosluknov.cz
Zajímavosti

Šluknov - Město Šluknov, v rámci rozvoje turistické infrastruktury a nabídky turistických služeb a cílů ve městě, vybudovalo vyhlídku na Židovském vrchu, odkud je pěkný pohled na centrum města, jeho jižní část i okrajové části Království a Císařský a také výhled na okolní kopce. Slavnostní zahájení provozu (přestřižení pásky) se bude konat 17. července v 16 hodin.

Vyhlídka je vybudována nejen pro turisty a cyklisty, ale též pro občany města a hendikepované osoby, kteří se na vyhlídku dostanou po nově vyasfaltované přístupové cestě a samotná vyhlídka je opatřena skleněným zábradlím pro nerušený výhled.

Na akci byla získána dotace z Ministerstva místního rozvoje, z Programu Rozvoj základní a doprovodné infrastruktury cestovního ruchu, jejíž součástí byla nejen stavba vyhlídky, ale také marketing, jehož výstupem byly informační články v novinách, informační cedulky v okolí vyhlídky, informační letáky, které budou k dispozici v RIC na Šluknovském zámku a rozšíření webu města: https://vyhlidka-zidovsky-vrch.mestosluknov.cz.

Ze strany Klubu českých turistů je přislíbeno doplnění značení v rámci jejich tras a plánuje se i vydání turistické známky tohoto turistického cíle.

Slavnostní zahájení provozu (přestřižení pásky) se bude konat 17. července v 16 hodn na místě – jižní část hřiště na Židovském vrchu s přístupem z ul. Milady Horákové.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru